TESTUJ.TO: 9 z 10 žen doporučuje dayzen female balance (opravdu)

Za každým naším produktem stojí dlouhé měsíce vývoje a testování, abychom si za ním na konkurenčním trhu doplňků stravy mohli stát i my. Víme však, že hlavní je zpětná vazba od vás – lidí, pro které je vyvíjíme. Proto jsme ve spolupráci s platformou testuj.to podrobili náš doplněk stravy FEMALE BALANCE nestrannému testování. A dopadlo to na výbornou!

Testování produktu DAYZEN FEMALE BALANCE proběhlo v období od 18. dubna do 4. června 2023. Skupina 50 dobrovolných testerek ve věku 20–55 let z renomované platformy testuj.to podrobila tento prémiový multivitamín pro ženy intenzivnímu zkoumání. Výsledky byly jednoznačné: DAYZEN FEMALE BALANCE si získal důvěru i srdce naprosté většiny žen.

 

Úspěch DAYZEN FEMALE BALANCE: Pozitivní recenze a prestižní certifikace

Z testování vyplynulo, že celkem 89 % testerek by tento doplněk stravy doporučilo dalším ženám. Průměrné hodnocení produktu pak činilo 4,4 z 5 hvězdiček. Všechny recenze, jež se skládaly z popisu předností a slabin produktu spolu se zkušeností s jeho užíváním, nám poskytly cennou zpětnou vazbu a posílily tak naši víru v kvalitu a účinnost toho, co děláme. Nejvíce nás těší skutečnost, že mnoho žen skutečně pociťovalo pozitivní dopady našeho produktu na jejich celkové zdraví a psychickou pohodu.

Jaké jsou nejčastější plusy doplňku FEMALE BALANCE podle testerek?

  • viditelná účinnost (energie, větší psychická odolnost vůči stresu, lepší nálada, lepší menstruační cyklus, vyšší libido, lepší kvalita pleti a vlasů)
  • 100% přírodní složení
  • obsah tablet (vitamíny, minerály, bylinky) ➡️ nahrazuje více produktů v jednom
  • vyrobeno v ČR
  • design balení

A kde naopak některé testerky viděly potenciál ke zlepšení?

  • problémy s polknutím (tablety mají drsný povrch a jsou velké)
  • chuť / vůně
  • dělené dávkování – riziko zapomínání večerních tablet ➡️ potenciální snižování účinnosti
  • vyšší cena produktu

 

Nejvýznamnější ocenění pak přišlo v podobě prestižního certifikátu "Doporučuje Ženy s.r.o." Toto uznání je důkazem toho, že DAYZEN FEMALE BALANCE je výjimečný v oblasti doplňků stravy pro ženy, a to jak složením, tak především svou účinností.

 

Všechny recenze a hodnocení jsou pro nás důležité, neboť potvrzují, že naše tvrdá práce přináší kýžené výsledky. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili testování, platformě testuj.to za skvělou organizaci. Jsme nadšeni, že můžeme přispívat ke zdraví žen, a jsme pevně odhodláni pokračovat v našem úsilí vytvářet prémiové, efektivní a jedinečné doplňky stravy pro všechny, kdo chtějí žít v harmonii těla i ducha.

Jakou zkušenost máte s užíváním FEMALE BALANCE vy?

P.S. Tipy, jak užívat FEMALE BALANCE co nejúčinněji a nejpohodlněji, abyste cítili jen samá pozitiva, najdete v příštím článku.

Autor: Lucka z DAYZENU

Zpět do obchodu